Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Iskanje ravnotežja na osi Luninih vozlov

Speaker: Mihaela MALEČKAR

Slovenia

অক্টোবর 5 @ 7:00 অপরাহ্ন - 9:30 অপরাহ্ন CEST

Fee: $14.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
Iskanje ravnotežja na osi Luninih vozlov
Date and Time
Wed, Oct 5, 2022 07:00 PM - 08:00 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

Lunina vozla predstavljata pomembno nasprotje v astrološki karti, ki kot v simbolu jin in jang zahtevata razvijanje sposobnosti, da se pri spustu v skrajnost enega vidika ohranja vsaj nekaj nasprotne energije. Sama si os Luninih vozlov zamišljam kot otroško gugalnico, kjer vsak otrok sedi na svojem koncu droga, pri čemer je na dnu enkrat eden, drugič drugi.

Z energijo Južnega Luninega vozla vstopamo v nam domače, najbolj poznane lastnosti. Njegov dispozitor kaže, na kak način smo se tej energiji zavezali. Severni Lunin vozel nakazuje nasprotne karakteristike, ki so nujne, da prvim nosijo ravnotežje, njegov dispozitor pa govori o potencialu razvoja.

Za razumevanje, kateri od njiju je pogosteje na tleh in kateri na vrhu njune osi (gugalnice), je potrebno oceniti, kateri od njiju ima ob sebi več planetov. Cilj je najti ravnotežje med obema nasprotjema oziroma prehajati iz ene vrste energije v drugo. Povedano drugače – nobeni energiji se ne preveč zavezati, niti je ne preveč zavračati. Da lahko teorijo razumemo, mora zavibrirati z našimi dosedanjimi izkustvi in se potrditi v praksi, kar bomo skozi primere pokazali na predavanju.

Mihaela MALEČKAR

Mihaeli Malečkar je astrologija ljubezen že trideset let. V najstniških letih je svojim prijateljicam risala in interpretirala astrološke karte, seveda kot amater in samouk. Svojo poslovno pot je pričela leta 2003, ko je kot najboljša iz generacije diplomirala v šoli Eme Kurent. Od takrat dalje poučuje astrologijo, svetuje in piše članke. Astrologijo se je učila tudi pri Aleksandru Imširagiću in s tem svojemu logičnemu znanju dodala veliko občutka za duhovne vidike karte. Leta 2013 je ustanovila Astrološki inštitut. Šola na Astrološkem inštitutu je zasnovana na ravnotežju med vsemi vidiki življenja – med praktičnim, psihološkim in duhovnim.