Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koliko znam, mogu i želim da uživam u životu

Speaker: Emira Antonić

Serbia

sábado, septiembre 19, 2020 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Koliko znam, mogu i želim da uživam u životu
Date and Time
Sat, Sep 19, 2020 08:00 PM - 09:30 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Putem astroloških simbola i njihove postavke u našoj natalnoj karti prepoznajemo u kojim oblastima ili okolnostima možemo da uživamo ili osećamo zadovoljstvo? U natalnoj karti postoji 6 parova astroloških znakova koji predstavljaju osnovne arhetipove odnosa. Svaki odnos je postavka za rast duše ili preispitivanje sebe i nivoa svesnosti.

Partnerski odnos je najzanimljiviji i uzimamo ga bezmalo kao najvažniji u životu. Venera je prirodni vladar sedmog polja a tako i partnerskog odnosa – braka. https://isarastrology.org/wp-content/uploads/2019/12/emira1.jpg

Emira Antonić

Emira je svoje studije Astrologije započela na Kepler Institutu u Beogradu 2005. godine, diplomirala je oktobra 2009. a zvanje međunarodno sertifikovanog Astrologa (ISAR CAP) stekla je u martu 2010. godine. Paralelno sa studijama Astrologije, bavila se i duhovnom Astrologijom. Kroz Astrologiju je otkrila svoj veliki talenat - razumevanje ljudi, naročito u oblasti partnerskih odnosa. Stoga je ključna oblast kojom se bavi u svom astrološkom radu upravo "astrologija odnosa". Pored stručnih istraživanja piše i članke iz svoje astrološke prakse i redovne Lunarne izveštaje. Primenu naučenih znanja u praksi provodi u radu sa klijentima na obostrano zadovoljstvo.