Loading Events

« All Events

Astro kuhinja

Speaker: Lea Vlk

Serbia

November 19 @ 8:00 pm - 9:30 pm CET

Fee: $14.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
Astro kuhinja
Date and Time
Sat, Nov 19, 2022 08:00 PM - 09:00 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

Predavanje namenjeno onima koji su ljubitelji hrane, zdrave ishrane, astrologije i tajnih znanja.

Na predavanju ćemo učiti povezanost astroloških znakova povrća voća ali i začina. Da li ste ikada čuli da je vaša ishrana upravo jednaka vašim finansijama?

Za sve oni koji hoće da saznaju kako izračunati najbolji datum za dijetu, detoks u skladu sa tranzitnim aspektima,  a da ipak ostanete dosledni  i istrajni.

Dodjite da naučimo vaznost ASTRO SVESNE KUHINJE. Pokazaću vam kako da napravite ljubavnu supu a ko je raspoložen može sa nama i da kuva u toku predavanja!

Astro Šef Lea Vlk

Lea Vlk

godine u Beogradu. Već od malena pokazivala je sklonost ka spiritualnom razvoju i talenat za komunikaciju sa sferama koje se nalaze sa druge strane sveta i materijalnog postojanja. Kako je s radošću i gotovo kroz igru kontaktirala entitete nevidljive oku i spoznaji običnog posmatrača, prirodno je privukla podršku najpre najužih članova porodice, a potom i drugih ljudi s kojima je u ranim godinama života došla do Instituta Kepler na kom je kao ubedljivo najmlađi polaznik i započela edukaciju za zvanje Profesionalni Astrolog. Nedugo potom započela je i svoju privatnu praksu primene znanja u udruženju ,,Kiron” gde je redovno držala programe edukacija i konsultacije sa klijentima kojih je vremenom bivalo sve više. Osim što je postala profesionalni je astrolog i predavač, praktičar energetske psihologije, reikija i hipnotičke regresije, ona je i zaljubljenik u putovanja. Svojim načinom života vrlo rano je inicirala otkrivanje sopstvene životne svrhe, materijalizacije svoje kreativnosti i radosti. Čitav je sprektar alata koje koristi u pomaganju klijentima da i sami spoznaju svoju životnu svrhu i da otkriju svoje potencijale kako bi ih maksimalno koristili u svakodnevnom životu. Jedan od najpoznatijih alata koje je posebno izveštila i po kom je najčešće i prepoznaju jeste Birthday Coaching odnosno tehnika fizičkog relociranja osobe za rodjendan kako bi se dobio najpovoljniji plan i program u nastupajućoj godini života. Danas Lea Vlk živi i radi u Los Andjelesu u koji je stigla puneći jedra pozitivnom energijom, čvrstom verom u to da svako od nas zaslužuje da bude srećan i radostan i da svako od nas može sa lakoćom da materijalizuje zamisli i potrebe svoje duše. Osnivač je i firme u kojoj sada radi zvanoj Alhena Astrology od Maja meseca 2020. godine. Njena misija je da klijentima pomogne da otkriju svoje darove i potrebe i da ono što se život zove bude život vredan življenja.