Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AstroSlim naša najveća istina je u lakoći balansa

Speaker: Tanja Igrutinović

Serbia

October 17 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
AstroSlim naša najveća istina je u lakoći balansa
Date and Time
Sat, Oct 17, 2020 08:00 PM - 09:30 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Ovo je priča o postizanju balansa, o transformaciji Duše (Mesec) kroz različite nivoe sećanja  i postojanja, kroz evoluciju svih duša koje su se inkarnirale na planeti Zemlji,  kroz ulazak u svet sećanja i emocija koji počinje upravo nesvesnim izborom hrane. Ovo je priča o postizanju zadovoljstva i bliskosti sa sopstvom, balansiranje svih nivoa nas sve do materijalizacije,  postizanja fit forme sve do našeg tela.

Astrološkom  analizom natalne karte, progresija i tranzita utvrdjuju se:https://isarastrology.org/wp-content/uploads/2019/12/tanja1.jpghttps://isarastrology.org/wp-content/uploads/2019/12/tanja1.jpg

  • astrološki aspekti koji dovode do povećanja težine, pojave problema sa težinom
  • mogućnosti za preuzimanje „kontrole“ nad navikama, mogućnosti za uspostavljenje balansa sopstva
  • zdrav način ishrane

pravo vreme za transformaciju navika

Tanja Igrutinović

Tanja je rođena 1975 godine u Beogradu, diplomirani je ekonomista i profesionalni astrolog. Voli da putuje svetom, uporedo je završavala internacionalne edukacije za životnog trenera (Life Coach) kao i edukaciju za primenjeni nutricionizam po sistemu Natural Hygiene – Herbert M. Shelton; Tehnike Meridijanskog Healinga - Moxibustion, kao i dosta holističkih tehnika za ulepšanje tela, lica, duše i duha. Rešena da unapredim i proširim svoje vidike, a onda to svetlo podeli i sa drugima 2015. godine upisala je Institut za astrološka istraživanja "Johannes Kepler" gde je stekla visokokvalitetno astrološko kao i znanje o primenjenoj astrologiji AstroHealing čije tehnike primenjuje već od tada u radu sa klijentima. U martu 2019. godine dobila je i međunarodnu sertifikaciju za profesionalnog astrologa ISAR C.A.P.