Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ciklusi Kironovog isceljivanja

Speaker: Jelena Lemot

Serbia

Saturday, April 10, 2021 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
Ciklusi Kironovog isceljivanja
Date and Time
Sat, Apr 10, 2021 08:00 PM - 09:30 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Zbog svoje ekstremno nepravilne orbite, Kiron ostaje samo dve godine u nekim znacima dok u drugim skoro osam godina, što na kraju određuje njegov suptilni uticaj na čitave generacije. Na individualnom nivou njegovi tranziti ukazuju na teme koje su posebno osetljive ali nas u isto vreme podstiču da ih istražujemo, da naučimo nešto više o njima, da nađemo načine da ih prihvatimo, iscelimo i pretvorimo u kvalitete kao što su stabilnost, otpornost, unutrašnja snaga i mudrost.

Sa Jelenom ćete istražiti poruke Kirona u njegovim ciklusima isceljivanja sa osvrtom na njegov ples sa Uranom, od velikog značaja za generacije astrologa savremenog doba.

Jelena Lemot

Jelena Lemot je astrolog, sa preko 20 godina iskustva, takodje ISAR CAP profesionalni astrolog od 2012. god., sertifikovan Bahov praktičar, HeartMath® Coach i član borda najveće Francuske Federacije Astrologa. Kreator je koncepta eksperimentalne astrologije – horoskop u 3 dimenzije «Astro-Coaching 3D®» (2015). U junu 2018. postaje Globalni Direktor ISAR-a za Francusku. Jelena je pasionirana astrološkim istraživanjima, organizuje online školu astrologije i predavač je na astrološkim konferencijama (srpskom, francuskom i engleskom).