Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DRUŽINSKI VZORCI – ASTROLOŠKI ZORNI KOT

Speaker: Bern JUREČIČ

Slovenia

April 6 @ 7:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $14.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
DRUŽINSKI VZORCI - ASTROLOŠKI ZORNI KOT
Date and Time
Wed, Apr 6, 2022 07:00 PM - 08:00 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

V času duhovnega iskanja, dela na sebi in napredovanja večinoma trčimo tudi ob nekatere vzorce, ki so značilni za celo družino ali rodbino. Pogosto naletimo na primer, ko se ista črta – na primer neka lastnost ali pa bolj kompleksen vidik usode – lahko zazna na daljše obdobje, bolje rečeno vleče se iz generacije v generacijo. Zastavljajo se nam tudi vprašanja, kot na primer zakaj kasneje postajamo vse bolj podobni tistemu staršu, kateremu nikakor ne bi želeli biti podobni.

O tem, kaj nam je bilo položeno v zibelko, pa ali reklo “kakšen oče, takšen sin” res velja, o usodi in karmi bo govora v predavanju “Družinski vzorci – astrološki zorni kot” astrologa Berna Jurečiča. Ogledali si bomo, kaj je dinastična astrologija in kako nam lahko pomaga pri vsakdanjih primerih, poskusili pa bomo odgovoriti tudi na vprašanje, ali imamo sploh možnost prekiniti neko neželene vzorce in kaj lahko storimo za to.

Bern JUREČIČ

Bern Jurečič je eden od vodilnih astrologov v Sloveniji, mednarodna kvalifikacija ISAR CAP, predsednik Astrološkega društva Slovenije, dolgoletni predstavnik (GD) Mednarodnega astrološkega združenja za astrološke raziskave (ISAR) za področje Slovenije (od leta 2009), publicist, 14 let urednik pri reviji Karma plus. Astrolog samouk z več kot tridesetletnimi izkušnjami na astrološkem področju kot pisec, predavatelj v Sloveniji in na mednarodnih astroloških konferencah (od 2004), voditelj strokovnih delavnic, organizator treh mednarodnih astroloških konferenc, astrološki svetovalec/konzultant. Njegov glavni poudarek je na praktičnosti, analitiki, razumljivosti in uporabnosti astrologije za vsakogar, pri čemer prediktivni segment sloni na uporabi solarnih povratkov, ki predstavljajo rdečo nit njegovega dela. Kontaktirate ga lahko na [email protected]