Loading Events

« All Events

Kodovi u karmičkoj sinastriji

Speaker: Milica Mikać

Serbia

December 18 @ 8:00 pm - 9:30 pm CET

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Kodovi u karmičkoj sinastriji
Date and Time
Sat, Dec 18, 2021 08:00 PM - 09:30 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD
We do not provide recordings of the webinars. If you want to have access to the recordings, you need to become an ISAR member and for just $59 for the one year you’ll have free access to all the webinars in the following year together with all the recordings. More than that - you’ll have free access to ISAR’s Astro Library with hundreds of other webinar recordings and audio lectures!

Odnosi umnogome oblikuju kvalitet našeg života, a dubljim razumevanjem njihove pozadine, možemo razumeti putanju svoje Duše – koja su to iskustva koja prizivamo na nesvesnom nivou i kako spoznajemo sebe kroz priču odnosa.

Uz pomoć tehnika karmičke astrologije i kroz prepoznavanje važnih kodova u jednom odnosu, možemo otkriti jedinstvenu putanju i dinamiku odnosa – zašto su duše odlučile da se sretnu, da li je priroda odnosa karmička ili ipak govorimo o srodnim dušama, kakvo je sećanje duša ostalo na nivou datog odnosa i konačno, koja je svrha susreta duša?

Odnosi predstavljaju manifestaciju naših nesvesnih potreba i želja, te je stoga prepoznavanje kodova u karmičkoj sinastriji važno za svakog od nas kako bismo mogli da otključamo svoju sudbinu.

Milica Mikać

Milica Mikać je rođena 1994. godine u Beogradu, a njeno interesovanje prema astrologiji se javlja tokom srednjoškolskih dana. U dvadesetoj godini otkriva da želi da se bavi profesionalno astrologijom i tada upisuje studije astrologije na astrološkom institutu Johannes Kepler. Tokom studija, posebno se interesuje za oblast karmičke astrologije, što je bila i tema njenog diplomskog rada “Prepoznavanje Duše”. Prediktivna astrologija i astrologija odnosa su takođe grane astrologije za koje se zanima. Od 2018. godine radi na Kepler institutu kao asistent, gde veliko zadovoljstvo pronalazi u radu sa studentima. U dvadeset i četvrtoj godini stiče diplomu astrologa istraživača i međunarodno sertifikovanog astrologa ISAR C.A.P. Izučavanje astrologije i njenih grana doživljava kao svoj životni poziv.