Loading Events

« All Events

NASLEĐE – PRILIKA ZA RAST

Speaker: Zorana Stanojević

Serbia

September 18 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
NASLEĐE – PRILIKA ZA RAST
Date and Time
Sat, Sep 18, 2021 08:00 PM - 09:30 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD
We do not provide recordings of the webinars. If you want to have access to the recordings, you need to become an ISAR member and for just $59 for the one year you’ll have free access to all the webinars in the following year together with all the recordings. More than that - you’ll have free access to ISAR’s Astro Library with hundreds of other webinar recordings and audio lectures!

Rođenje je samo nastavak potreba duše da se izloži novim iskustvima. Dete unosi novu dinamiku u porodične odnose a dečija natalna karta samo je prikaz roditeljskih (ne)savladanih zadataka. Taj mali zamotuljak stiže u pravo vreme da vas probudi, osvesti i mnogo čemu nauči – pre svega o vama samima. Kako prepoznati glavne porodične teme, a može se reći i zadatke, razmatraćemo na primerima iz prakse.

Zorana Stanojević

Zorana Stanojević je astrološko obrazovanje stekla na Institutu za astrološka istraživanja „Johannes Kepler“ u Beogradu gde dobija i međunarodnu sertifikaciju profesionalnog astrologa (ISAR CAP) marta 2012.godine. Iste godine u maju stiče zvanje astrologa predavača. Natalna, dečija, horarna i psihološka astrologija su grane astrologije za koje se najviše zanima. Posebnu pažnju i posvećenost pokazuje u izradi i tumačenju dečijih horoskopa, sa osvrtom na najbitnije osetljive tačke u prvim godinama vaspitanja deteta. Roditelji dobijaju savet kako da pristupe svom detetu i tako izbegnu nesporazume i postignu harmoniju u odnosu. U konsultacijama ima za cilj osnaživanje klijenata i usmeravanje na njihovu pravu prirodu. Redovno prati domaće a učesnik je i stranih astroloških konferencija od 2005. godine. Od 2008. godine na UAC (Denver, CO) bila je član tima Kepler Instituta zaduženog za snimanje predavanja kao i 2014. na ISAR konferenciji (Feniks, AZ) i UAC 2018 u Čikagu, aktivno doprinoseći važnom projektu arhiviranja predavanja. Na osnovu tih snimaka osnovana je ISAR Astro biblioteka (Astrolibrary). Jedna je od 100 predavača na najvećoj astrološkoj konferenciji ISAR 2020 u Denveru. Ima konsultantsku praksu, piše članke, predaje i prevodi na srpski, kao i simultano na engleski jezik. Od 2018. godine je Globalni Direktor ISAR-a za Srbiju i Koordinator socijalnih medija za ISAR, a od 2020. Koordinator Globalnih Direktora u ISARu. Znanje je za nju uvek bilo najveća radost. Znajući da je svaka osoba jedinstvena, a ipak deo celine, inspirisalo je da se upusti u ovu drevnu umetnost – Astrologiju. [email protected] FB Zorana Stanojevic +381 64 4957508