Loading Events

« All Events

Pod Astrološkom Lupom

Speaker: Jelena Lemot

Serbia

February 20 @ 8:00 pm - 9:30 pm CET

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Pod Astrološkom Lupom
Date and Time
Sat, Feb 20, 2021 08:00 PM - 09:30 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Gotovo većina čovečanstva živi vreme bez presedana. No, nije li ovo izuzetna prilika da reagujemo, da menjamo sve što nije u skladu sa našom prirodom? Da li je ovo vreme za stupanje u neku konkretnu akciju kojom ćemo dati doprinos izgradnji nekog novog sveta, humanijeg, pravednijeg i slobodnijeg?

Da, ovo je razdoblje velikih izazova za svakoga od nas, za istinski i konkretni izraz onoga sto zaista jesmo.

Pod « astrološkom lupom » i uz pomoć tehnika Mundane Astrologije, Jelena će vam otkriti neke nove astrološke perspektive kao i bolje razumevanje aktuelnosti i okolnosti uz neophodan osvrt na razumevanja uzroka. Poseban akcenat biće na analizi kretanja sporih i dalekih planeta kako bi razumeli astrološke glavne trendove a time i načine našeg mogućeg delovanja, stvaranja i doprinosa.

Jelena Lemot

Jelena Lemot je profesionalni astrolog sa preko 20 godina astroloskog iskustva. U martu 2012. godine postaje i ISAR CAP profesionalni astrolog. Pored pomenute sertifikacije, Jelena je sertifikovan Bahov praktičar i sertifikovan HeartMath® Coach. Takodje, član borda Francuske Federacije Astrologa FDAF (Federation Des Astrologues Francophones). U septembru 2015. godine kreira jedinstven koncept eksperimentalne astrologije prikazom astrološke karte u 3 dimenzije i naziva ga « Astro-Coaching 3D® ». U junu 2018. godine postaje Globalni Direktor ISAR-a za Francusku. Jelena je pasionirana astrološkim istraživanjima, organizuje on-line školu astrologije i predavac je na astrološkim konferencijama, na tri jezika (srpskom, francuskom i engleskom). Živi i radi u Tuluzu, na jugozapadu Francuske, u evropskom epicentru aeronautike, industrije aviona i satelita.