Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

PODIJUM ZA PLES SA PLANETAMA (Tehnika uređenja životnog prostora za lepši život)

Speaker: Tanja Igrutinović

Serbia

November 20 @ 8:00 pm - 9:30 pm CET

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
PODIJUM ZA PLES SA PLANETAMA (Tehnika uređenja životnog prostora za lepši život)
Date and Time
Sat, Nov 20, 2021 08:00 PM - 09:30 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Horizontska karta (Local Space map) može se smatrati magičnim krugom koji imamo oko sebe sve vreme i gde god da idemo. To je naš lični astrološki kompas! Naš planetarni podijum! Materijalizovan, prostorno određeni odraz univerzuma, ogledalo samo naše planetarne podrške na Zemlji.

Kroz tehniku lokalnog prostora nematerijalni simboli natalne karte postaju opipljivi, jer ih prevodimo u horizontalne parametre – dovodimo ih u naš lokalni prostor.

Lokalni prostorni Horoskop nam efikasno govori gde se u našem okruženju nalaze naše planetarne energije.

Uz pomoć ove grane astrologije još lakše otkrivamo kako i na koji način možemo da koristimo saznanje o planetarnom potencijalu, da živimo ovu energiju i suptilno je, svesno oblikujemo prema sebi i svojim potrebama.

U ovom predavanju pričaćemo o spoznaji i pronalaženju odraza našeg podržavajućeg neba na zemlji. Saznaćemo gde su u prostoru naši super potencijali, kako da ih koristimo i unapredimo. Obelodaniće se „kamen spoticanja“, a na osnovu toga donećemo i  jasno „rešenje“ na materijalnom nivou. Otkrićemo veoma vredan način da kanališemo svoju energiju, centriramo svoje biće i podesimo se najbolje na sopstveni energetski izvor i to u svakom prostoru, a naročito u svom ličnom – kući, stanu, sobi, kancelariji.

Tok predavanja:

* ISTORIJA PODRŠKE TLA

* ASTROLOŠKE TEHNIKE

–               Horizontski sistem

–               Horizontska karta (Local Space Map)

–               Izrada Lokalnog Prostornog Horoskopa (Detalji Mape)

–               Osnovna pravila i smernice za tumačenje

* NAMENA

 • Korišćenje energetskih potencijala planetarnih linija i celokupnog horoskopa
 • Intuitivno, nesvesno i fokusirano, svesno
 • Princip konjunkcije
 • Invokacija Planete; Kako pozvati planetu?
 • Projekcije Mape – dobijenih planetarnih linija na različite prostore
 • Postavljanje horoskopa na plan stana

 

* PREPOZNAVANJE ENERGIJA I PRIMENA

 • Definisanje energije PLANETARNIH LINIJA i CENTRA

–               Planetarne linije značenje, tumačenje i preporuke

 • Spektar mogućnosti astrologije lokalnog prostora
 1. da iniciramo najpozitivniju konotaciju naših planeta,
 2. da balansiramo energiju planeta koje su u neharmoničnom aspektu,
 3. da oživimo potencijale harmoničnih aspekata koji su vrlo često ne iskorišćeni – uspavani.
 4. da određenim predmetom koji u sebi spaja date planete u pozitivnoj konotaciji može da ponudi “rešenje” za prevazilaženje prepreke i problema opisanih nekim aspektom ili slabom pozicijom planete u znaku
 5. da “rešenjem” doprinese korišćenju punog potencijala čitavog horoskopa.

* PRIMERI  – Kroz praksu se još lepše i lakše vidi sve.

 

Astrološki posmatrano svaki izazovni aspekt se održava na ličnom planu kroz događaje, odnose, odluke koje donosimo, isto tako i preslikava na prostor u kome živimo. Raznim energetskim i duhovnim učenjima mi možemo pokrenuti proces osvešćivanja našeg bića, našeg centriranog Višeg JA. Uređivanjem prostora mi pomažemo i olakšavamo ovaj proces, popravljamo izazovne aspekte i na ličnom planu.

Local Space tehnika veoma lična i moćna, otvara nam mogućnost da rastemo, energetski da se uskladimo kako bi sa lakoćom živeli svoju suštinu, da se udobno centriramo kako bi živeli svoju istinu i da svetlimo posebnim sjajem, našim jedinstvenim POLARNIM SVETLIMA.

Tanja Igrutinović

Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju ISAR CAP stekla je u martu 2019 u Beogradu, Srbija Redovni član svetske ISAR zajednice od 2015 godine. Tanja je rođena u aprilu 1975 godine u Beogradu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu i profesionalni je astrolog. Voli da istražuje, unapređuje svoje veštine i biznis, zbog čega rado putuje širom sveta. Na svojim putovanjima stekla je i mnoge internacionalne sertifikacije kao što su: -za životnog trenera (Life Coach) -za primenjeni nutricionizam po sistemu Natural Hygiene –Herbert M. Shelton; -Tehnike Meridijanskog Healinga – Moxibustion; -Feng Shui tehnike uređenja životnog prostora, kao i dosta holističkih tehnika za ulepšanje tela, lica, duše i duha. Rešena da unapredi i proširi svoje vidike 2015. godine upisala je astrološke studije na Institutu za astrološka istraživanja "Johannes Kepler" gde je stekla visokokvalitetno astrološko kao i znanje o primenjenoj astrologiji AstroHealing čije tehnike primenjuje već od tada u radu sa klijentima. U martu 2019. godine dobila je i međunarodnu sertifikaciju za profesionalnog astrologa ISAR C.A.P. Ona mnogo voli rad sa klijentima i raduje se otkrivanju lakšeg kretanja putem svrhe u pravcu postizanja životnih ciljeva i duhovnom rastu, kako svom, tako i za svoje klijente. Posebno voli energetsku astrologiju kao i astrohealing koji je neizostavni deo njene astrološke prakse. Kombinacijom smisla za sklad i harmoniju veoma rado pruža konsultacije iz njenih omiljenih oblasti astrologije Lokalnog prostora, Relokacije kao i Solarne povratke. Takođe, sve učestalije primenjuje svoj autorski sistem objedinjenih tehnika za transformaciju tela, oslobađanje lepote tela i duše, postizanje odgovarajuće, zadovoljavajuće figure u životu, AstroFIT, čiji deo je odbranila kao temu diplomskog rada AstroSlim Astro Mršavljenje u martu 2019 godine na Institutu za astrološka istraživanja "Johannes Kepler". Vredno radi na razvoju i promovisanju svog autorskog sistema AstroFIT i uživa u tome. Redovno piše članke za sajt www.profesionalnaastrologija.com - Kepler Asocijacija Profesionalnih Astrologa (KAPA) najpre sa temom astrološkog tumačenja Faza Meseca i Eklipsi kao i preporuke o posvećenim ritualima za promenu i unapređenje naših navika. • Licencirani je korisnik astrološkog software-a: KEPLER 8 Glavna polja astrologije: AstroHealing Solarni povratak Astrologija lokalnog prostora Energetska astrologija Relokaciona astrologija Astrologija odnosa *AstroSlim*