Loading Events

« All Events

Prepoznavanje Duše – Lanac od Tri Inkarnacije

Speaker: Milica Mikać

Serbia

May 16 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Prepoznavanje Duše – Lanac od Tri Inkarnacije
Date and Time
Sat, May 16, 2020 08:00 PM - 09:30 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Velike Duše grade svoj put kroz mnoge živote. Neke su obojene jednom vrstom energije, druge drugom, ali im je, na kraju, svima isti cilj.
Šta ako smo svi mi predodređeni da budemo „veliki“, ali kasno spoznamo?

Svaka Duša teži ka tome da dođe do svoje istine, svoje spoznaje i ostvari davno započetu misiju.
Ovo predavanje ima za cilj da, kroz određene tehnike karmičke astrologije, pokaže na koji način možemo otkriti niz od tri inkarnacija jedne Duše, konkretno baveći se poznatim istorijskim ličnostima u Rusiji. Budući da nam karmička astrologija daje odgovor na pitanje zašto nam se određene stvari dešavaju, bitno je da razumemo princip karmičkog klatna. Duša se može kretati kroz živote, u veoma sličnom energetskom pravcu ili pak, u jednom životu biti na jednoj, a u drugom na drugoj strani. Na taj način, saznajemo i koja je potreba određene Duše i zašto baš ona bira da uvek ostavi zapamćen trag sebe u istoriji – odnosno da se uvek prepozna.

Milica Mikać

Milica Mikać je rođena 1994. godine u Beogradu, a njeno interesovanje prema astrologiji se javlja tokom srednjoškolskih dana. U dvadesetoj godini otkriva da želi da se bavi profesionalno astrologijom i tada upisuje studije astrologije na astrološkom institutu Johannes Kepler. Tokom studija, posebno se interesuje za oblast karmičke astrologije, što je bila i tema njenog diplomskog rada “Prepoznavanje Duše”. Prediktivna astrologija i astrologija odnosa su takođe grane astrologije za koje se zanima. Od 2018. godine radi na Kepler institutu kao asistent, gde veliko zadovoljstvo pronalazi u radu sa studentima. U dvadeset i četvrtoj godini stiče diplomu astrologa istraživača i međunarodno sertifikovanog astrologa ISAR C.A.P. Izučavanje astrologije i njenih grana, doživljava kao svoj životni poziv i u tom smeru želi i profesionalno da se razvija. Facebook: Milica Mikać Instagram: Neptuven