Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Putovanje po mapi svoje Duše

Speaker: Lea Imširagić

Serbia

Saturday, July 18, 2020 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Putovanje po mapi svoje Duše
Date and Time
Sat, Jul 18, 2020 08:00 PM - 09:30 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Kada putuješ ti ne upoznaješ samo nove Zemlje i narode, već se povezuješ sa delovima svoje Duše i sećanjima koja postoje u njoj, jer te Zemlja Pamti!

Relokaciona Astrologija je predivna grana astrologije koja nam omogućava da vidimo ove energetske linije na mapi sveta koje odgovaraju našim planetarnim linijama, a koje se aktiviraju na različitim delovima planete. Na ovom predavanju ćeš saznati od svetske putnice kako da pronađeš mesto na kome ti Duša peva, na kome možeš da pokreneš super posao, gde se možeš najbolje relaksirati ili pak zaljubiti. See you soon!

Lea Imširagić

Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP, 2006. godine u Klivlendu, Ohajo (SAD). Završila je akupunkturu na IASC u Beogradu, i član je Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP (The Association for Comprehensive Energy Psychology). Lea je sertifikovani Bahov praktičar i tvorac je astrološkog sistema isceljivanja “Energetska Astrologija”. Autor je sedam knjiga, od kojih su neke prevedene na engleski, ruski i turski jezik. Njena knjiga “Women Who Inspire” je postala #1 best selling Amazon book 2017. godine. Svoja predavanja redovno drži na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu, a učesnik je i predavač na mnogobrojnim stručnim astrološkim konferencijama i seminarima u Sjedinjenim Američkim Državama, Engleskoj, Rusiji, Meksiku, Indiji, Kini, Argentini, Brazilu i Čileu.