Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ROĐENDAN DUŠE – LUNARNI POVRATAK

Speaker: Tanja Igrutinović

Serbia

July 16 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $14.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
ROĐENDAN DUŠE – LUNARNI POVRATAK
Date and Time
Sat, Jul 16, 2022 08:00 PM - 09:00 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

Baš kao što Sunce svake godine označava naš rođendan svojim povratkom, egzaktnim prelaskom preko tačke u kojoj je bilo u trenutku našeg rođenja i fanfarama označava našu ličnu novu godinu. Isto tako i Mesec svojim kretanjem označava naš lični novi mesec u vremenu, emocionalni inprint naše duše, svakog meseca, poravnanjem u egzaktnoj poziciji kao u trenu našeg rođenja.

Mesečev rođendan krije potencijal koji možemo iskoristiti u narednih 28 dana, a tada će se emocionalna energija obnoviti sa novom raspodelom, novim setom iznenađenja i mogućnosti.

Lunarni povratak predstavlja astrološki prikaz novog početka koji izrađujemo svakog meseca i ukazuje  na rezultate do početka sledećeg ciklusa. Dobar početak je polovina svršenog posla.

Astrologija ovom tehnikom omogućava nama astrolozima da pronađemo prave reči, note, put do srca. Omogućava nam da  podržimo, osmelimo, pogladimo klijenta, da mu pružimo po trebne smernice koje će sigurno čuti na vrlo ličnom, suptilnijem nivou.

Predavanje obuhvata:

  • Kodove za uveličanje i tumačenje slike svakog stepena Progresivnog Meseca
  • Kako da Dušu „spasimo“ od sudbine
  • Značaj Lunarnog povratka u životu svakog pojedinca
  • Mesečne rituale za lični napredak

 

Osnaženi saznanjem o načinu protoka energije i osećanja iz Mesečevog povratka, smelije i pouzdanije ćemo koračati budućim periodom i oblikovati događaje u svoju korist

Tanja Igrutinović

Tanja Igrutinović je diplomirala na Ekonomskom fakultetu i profesionalni je astrolog. Astrološke studije upisuje 2015. godine na Institutu za astrološka istraživanja "Johannes Kepler" gde stiče visokokvalitetno astrološko kao i znanje o primenjenoj astrologiji AstroHealing čije tehnike primenjuje već od tada u radu sa klijentima. Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju ISAR CAP stekla je u martu 2019. u Beogradu. Posebno voli energetsku astrologiju kao i astrohealing koji je neizostavni deo njene astrološke prakse. Kombinacijom smisla za sklad i harmoniju veoma rado pruža konsultacije iz njenih omiljenih oblasti astrologije Lokalnog prostora, Relokacije kao i Solarne povratke. Redovno piše članke za sajt www.profesionalnaastrologija.com - sa temom astrološkog tumačenja faza Meseca i Eklipsi kao i preporuke o posvećenim ritualima za promenu i unapređenje naših navika.