Loading Events

« All Events

TAJNA VEZA IZMEĐU 29. I 0. STEPENA ZODIJAKA

Speaker: Ksenija Stojkov Šutilović

Serbia

September 17 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $14.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
TAJNA VEZA IZMEĐU 29. I 0. STEPENA ZODIJAKA
Date and Time
Sat, Sep 17, 2022 08:00 PM - 09:00 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

Svaki znak u horoskopu nosi simboliku, energiju i prirodu određenog znaka. Ukoliko ste izabrali da se u ovoj inkarnaciji rodite sa nekom planetom na 29.stepenu bilo kog znaka, odabrali ste da budete prenosilac poruke, snage i vrline tog znaka, jer baš vi imate najviše iskustva kroz tu planetu – vi ste stari mudrac tog znaka. Ukoliko ste u ovaj život ušli sa planetom na nultom stepenu nekog znaka vaš poziv je da oživite skroz novo iskustvo kroz tu planetu, ta planeta je tek rođena beba u tom znaku, vrlo je osetljiva ali i skroz otvorena za novo.

U zavisnosti od aspekata koje date planete prave i kroz koje kuće prolaze u vašem horoskopu, na vama je da osvestite koji deo vas je prozvan da priča tu mudru priču ili da bude tako hrabra ali i dosta nesvesna beba koja zakoračuje u neko skroz nepoznato polje gde tek stiče novo iskustvo. Ova dva stepena se međusobno prožimaju u tom tamnom procepu između njih, u tom tunelu večne sadašnjosti i velike transformacije. Kroz ovo predavanje preneću vam svoja iskustva iz života a i u radu sa klijentima kao i korisne preporuke za lakše savladavanje snažnih energija koje nose ova dva stepena

Ksenija Stojkov Šutilović

Ksenija Stojkov Šutilović, rođena je marta 1971. Još od tinejdžerskih dana strast pronalazi izučavajući samostalno astrologiju a od 2015. i zvanično na Institutu Johanes Kepler u Beogradu. Kroz odsek Energetske psihologije 2017. stiče sertifikate iz Energetske astrologije i jedinstvene metode AstroHeling-a koji joj se savršeno uklapaju u već stečeno znanje iz oblasti floriterapije i NLP coaching-a. Godine 2018. je završila i edukaciju za “Intuitive and Success Coaching” u Asocijaciji za Energetsku Psihologiju u Beogradu, što joj je otvorilo nove vidike i mogućnosti u ličnom životu i u radu sa klijentima. Posebna strast joj je učenje drevne kineske veštine Tai chi koji kroz rad sa telom isceljuje svaki aspekt. Njen put je uvek intuitivni iskorak u nepoznato gde joj se otvaraju vrata novih učenja i usavršavanja znanja o vezi čoveka i Univerzuma.