Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tajni Stepen Karmičke Integracije

Speaker: Aleksandar Imširagić

Serbia

Saturday, December 14, 2019 @ 8:00 pm - 9:00 pm CET

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Tajni Stepen Karmičke Integracije
Date and Time
Sat, Dec 14, 2019 08:00 PM - 09:00 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Stepeni Mesečevih Čvorova predstavljaju primarne kapije karmičkih kanala i veza koje kroz njih dolaze. Stoga nam ciklus Čvorova, kao i ponovljeni odnos svetala koji se formiraju na svakih 18 do 19 godina donose najvažnije poruke karmičke integracije.
Na ovom predavanju upoznaćete se sa posebnim stepenima Karmičke Integracije unutar Zodijaka, kao i sa posebnim porukama Duše koje su sadržane unutar 19º Ovna. Pored toga, biće predstavljena i tehnika za određivanje karmičkih poruka Duše za svaku godinu, koje su jednako važne i na individualnom ali i na kolektivnom nivou.

Aleksandar Imširagić

Aleksandar Imširagić je predsednik Međunarodne Asocijacije za Astrološka Istraživanja ISAR sa sedištem u Los Anđelesu i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu. Takođe, Aleksandar je i predstavnik Asocijacije za Sveobuhvatnu Energetsku Psihologiju – ACEP (Association for Comprehensive Energy Psychology) u Srbiji, gde vodi poseban edukativni program iz Energetske Psihologije. Pored Beograda, svoja predavanja i konsultacije Aleksandar svake godine drži širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Meksika, kao i u mnogim evropskim gradovima, Rusiji, Kini i Indiji. Autor je 16 astroloških knjiga i organizator je redovnih godišnjih međunarodnih astroloških konferencija u Beogradu od 2001. godine.