Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Venerina Senka

Speaker: Ivana Šaljić

Serbia

April 11 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Venerina Senka
Date and Time
Sat, Apr 11, 2020 08:00 PM - 09:30 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Svako od nas ima suštinsku potrebu u životu – da je srećan, voljen i zadovoljan. Međutim, nekada zaboravimo da smo upravo mi odgovorni za svoju sreću i da je način na koji nas drugi ljudi vole ogledalo naše energije i našeg odnosa sa sobom.

Na ovom predavanju, kroz parove suprotnosti, videćemo ono što je skriveno i što stoji iza Venere, a što joj daje potpuno snagu i sigurnost u sebe. Na taj način, Venera može ovladiti sećanjima na ono što je bilo i što treba da bude, što je čini poptuno integrisanom i svojom.

Ivana Šaljić

Ivana Šaljić se astrologijom bavi od 2006. godine, kada je svoje učenje otpočela na astrološkom insitutu Johannes Kepler. Na devetoj međunarodnoj astrološkoj konferenciji "Astrološko putovanje" dobitnik je nagrade za najboljeg studenta instituta. Takođe, 2010. godine dobija ISAR stipendiju za dalje usavršavanje u oblastima Hermetične astrologije. Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, astrohealing-a, prognostike i sinastrije. U radu sa klijentima, dodatno produbljuje svoju praksu u ovim oblastima. E-mail: office@keplerunited.org Telefon: 011.267.31.92, 064.387.222.4