Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ŽULIJAN ASANŽ- MODERNI PROMETEJ SA KARMIČKIM ZADATKOM

Speaker: Tina Garofani

Serbia

June 18 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $14.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
ŽULIJAN ASANŽ- MODERNI PROMETEJ SA KARMIČKIM ZADATKOM
Date and Time
Sat, Jun 18, 2022 08:00 PM - 09:00 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

Kada sam prvi put promišljala o ulozi i stradanju Džulijana Asanža, poređenje sa mitom o Prometeju je bilo neizbežno. Kao što je Prometej oteo vatru od Bogova i dao je čoveku, tako je Džulijan, putem platforme Wikileaks koju je osnovao, učinio dostupnim javnosti ogroman broj tajnih informacija i saznanja. Možda to ne bi izazvalo stradanje Džulijana, da se nije radilo o saznanjima koja dovode u pitanje nečasne namere moćnika i elite, koji su sebi dodelili ulogu ‘bogova sa Olimpa’. Iz ugla bogova, onih koji imaju moć, Asanž, poput Prometeja, predstavlja subverzivni element koji podriva njihovu moć. Uran koji se suprotstavlja Plutonu u želji da napravi preraspodelu moći. Revolucionar.

U ovom predavanju će biti predstavljeno astrološko istraživanje vezano za karmičku povezanost Džulijana Asanža sa Francuskom, od koje jedan deo javnosti očekuje da odigra važnu ulogu u slučaju Asanž. Karmičko sećanje povezuje Asanža sa Francuskom iz doba Revolucije u kojoj je učestvovao kao jedna od prominentnih ličnosti iz tog perioda. Studirajući hipotezu o Asanžovoj prošloj inkarnaciji, videćemo kako duša u obe inkarnacije ispoljava slične težnje. Ulazak Plutona u Vodoliju bi mogao da baci novo svetlo na Asanžov slučaj i iznova ponudi odgovor na istorijsko pitanje koje je postavljeno u prošlom ciklusu Plutona kroz ovaj znak: da li moguće dati moć narodu ili je to samo neostvariv mit?

Tina Garofani

Tina Garofani je rođena u Beogradu 1975. godine. Završila je filološki fakultet i pored srpskog govori engleski, španski i francuski jezik. Više od decenije je radila na menadžerskoj poziciji u korporativnom miljeu. Formalno astrološko obrazovanje stekla je u Johannes Kepler institutu u Beogradu. Višegodišnji je član međunaradnog udruženja astrologa ISAR, a u martu 2019. dobija sertifikaciju ISAR CAP. Kao student Johannes Kepler instituta, završila je kompletnu obuku za Energetskog Psihologa i jednogodišnju edukaciju iz karmičke astrologije kod profesora Aleksandra Imširagića. Aktivno radi sa klijentima i bavi se istraživačkim radom. Astrološka specijalnost: karmička astrologija, sinastrija i karmička sinastrija, astrokartografija, elekciona astrologija, energetska psihologija (određivanje životinjskih vodiča).