Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zmajevi Solarnih Eklipsi

Speaker: Aleksandar Imširagić

Serbia

فوریه 9 @ 7:00 ب.ظ - 9:30 ب.ظ CET

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
Zmajevi Solarnih Eklipsi
Date and Time
Wed, Feb 9, 2022 07:00 PM - 08:00 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

Eklipsa može da otvori vreme/prostor na nivou svesti, raskriljujući kapije nesvesnog nivoa uma i, u nekim slučajevima, povezujući ga sa nadsvesnim umom. Ovo za posledicu ima povezivanje sa davno prošlim ili budućim vremenima. Na taj način svaka eklipsa formira određeni „vremenski lift“ unutar naše energije, kojim se direktno povezujemo sa određenim prošlim ili budućim sećanjima duše.

Upravo je zbog toga upliv eklipsi prilično dramatičan kada god snažno aktivira neku natalnu planetu, jer nas ponekad povezuje sa neprijatnim sećanjima ili, pak, sa sećanjima koja predstavljaju značajna pozitivna iskustva duše, a koja se u datom trenutku ponovo aktiviraju.

Ona su veoma često karmičke prirode, pa se u ovom životu, preko ovog svojevrsnog „vremenskog lifta“, otvaramo istoj energetskoj situaciji u kojoj smo ostali u nekom ranijem životu.

Aleksandar Imširagić

Aleksandar Imširagić je predsednik Međunarodne Asocijacije za Astrološka Istraživanja ISAR sa sedištem u Los Anđelesu i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu. Astrologijom se bavi od 1986. godine, a danas ima razvijenu astrološku školu s redovnim programom u okviru Kepler Instituta u Beogradu, kao i veoma snažno razvijenu dopisnu skolu, čiji diplomirani studenti danas predstavljaju jedne od najbolje edukovanih astrologa. Takođe, Aleksandar je i predstavnik Asocijacije za Sveobuhvatnu Energetsku Psihologiju – ACEP (Association for Comprehensive Energy Psychology) u Srbiji, gde vodi poseban edukativni program iz Energetske Psihologije. Pored Beograda, svoja predavanja i konsultacije Aleksandar svake godine drži širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Meksika, kao i u mnogim evropskim gradovima, Rusiji, Kini i Indiji. Autor je 17 astroloških knjiga od kojih su mnoge prevedene i objavljene na engleskom, ruskom i turskom jeziku.