Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TAJNA RETROGRADNE VENERE

Speaker: Ivana Šaljić

Serbia

जनवरी 15 @ 8:00 अपराह्न - 9:30 अपराह्न CET

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
TAJNA RETROGRADNE VENERE
Date and Time
Sat, Jan 15, 2022 08:00 PM - 09:00 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Venera je jedina planeta koja je važna za spajanje Neba i Zemlje jer nosi u sebi znanje o spajanju suprotnosti, kao vladarka zemljanog znaka Bika i vazdušnog znaka Vage. Takođe, Venera egzaltira u znaku Riba, što znači da je tu povezana sa svojom inspiracijom, sa najvišim kvalitetom, sa sećanjem na san koji se živi na zemlji i sa magijom i čarolijom koju samo ona spontano nosi.

Venera je retko retrogradna, na svakih godinu i po dana i njena retrogradnost traje oko 40 dana. U tom vremenu se povezuje sa esencijom čarolije koju prirodno nosi.

Retrogradnost i naglašeno vraćanje unazad je uvek prilika da posmatramo sebe iz drugačijeg ugla, da svemu damo posebnu pažnju i kada osetimo da je pravi trenutak, samo okrenemo energiju i time otvorimo sebi nova vrata i novu dimenziju života. Tada, naduhnuti, bojimo svoj život duginim bojama. Venera u svakom znaku ima tajni kod za aktiviranje svoje magije i kada ga otključamo, postajemo apsolutne vladarke svoje ženstvenosti.

Ivana Šaljić

Ivana Šaljić se astrologijom bavi od 2006. godine, kada je svoje učenje otpočela na astrološkom insitutu Johannes Kepler. Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent i predavač na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, astrohealing-a, prognostike i sinastrije. U radu sa klijentima je razvila i svoj poseban program konsultacija “Venus Balance” koje omogućavaju osobi da dovede svoje odnose u skladno stanje, unoseći balans u svoje polje odnosa, koje je strukturisano u polju Venerine čakre. Ivana je i autorka knjige “Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske astrologije” kao i “Venerine inicijacije 2022”.