Caricamento Eventi

« Tutti gli Eventi

  • Questo evento è passato.

Planetarni periodi u detinjstvu i adolescenciji

Speaker: Zorana Stanojević

Serbia

sabato, Gennaio 18, 2020 @ 8:00 pm - 9:30 pm CET

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Planetarni periodi u detinjstvu i adolescenciji
Date and Time
Sat, Jan 18, 2020 08:00 PM - 09:30 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD
We do not provide recordings of the webinars. If you want to have access to the recordings, you need to become an ISAR member and for just $59 for the one year you’ll have free access to all the webinars in the following year together with all the recordings. More than that - you’ll have free access to ISAR’s Astro Library with hundreds of other webinar recordings and audio lectures!

Natalna karta se može tumačiti od samog rođenja. Na ovom predavanju ćemo se upoznati sa planetarnim periodima do punoletstva. Šta su to planetarni periodi i kako ih tumačiti? Kroz koje razvojne faze dete prolazi a na šta je potrebno da roditelji obrate pažnju.

Mnogi postižu trenutni uspeh zbog onoga što znaju:

neki postižu uspeh svojim radom:

nekolicina je uspešna zbog onoga što jeste.
Anonimni izvor

Zorana Stanojević

Zorana Stanojević je astrološko obrazovanje stekla na Institutu za astrološka istraživanja „Johannes Kepler“ u Beogradu gde dobija i međunarodnu sertifikaciju profesionalnog astrologa (ISAR CAP) marta 2012.godine. Iste godine u maju stiče zvanje astrologa predavača. Natalna, dečija, horarna i psihološka astrologija su grane astrologije za koje se najviše zanima. Posebnu pažnju i posvećenost pokazuje u izradi i tumačenju dečijih horoskopa, sa osvrtom na najbitnije osetljive tačke u prvim godinama vaspitanja deteta. Roditelji dobijaju savet kako da pristupe svom detetu i tako izbegnu nesporazume i postignu harmoniju u odnosu. Od 2018. godine je Globalni predstavnik ISAR-a za Srbiju i Koordinator socijalnih medija za ISAR. Znanje je za nju uvek bilo najveća radost. Znajući da je svaka osoba jedinstvena, a ipak deo celine, inspirisalo je da se upusti u ovu drevnu umetnost – Astrologiju. [email protected] FB Zorana Stanojevic +381 64 4957508