Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Svet promena od 2023. do 2025. godine

Speaker: Aleksandar Imširagić

Serbia

Sekmadienis, 18 gruodžio, 2022 @ 6:30 pm - 8:00 pm CET

Fee: $14.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
Svet promena od 2023. do 2025. godine
Date and Time
Sun, Dec 18, 2022 06:30 PM - 07:00 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

Nekoliko narednih godina koje su pred nama predstavljaju one koje su istorijski ključne za veliki deo istorije 21. veka. Ove promene se odigravaju na više nivoa istovremeno, od političkih, socijalnih, kulturnih i naučnih stvarajući okvir za novu fazu spiritualnog buđenja. Ono se pre svega ogleda u razvoju tehnologije svesti koja dolazi kao ključna poruka iz budućnosti, kroz vibraciju Doba Vodolije.
Na ovom predavanju Aleksandar će ukazati na dešavanja u narednih nekoliko godina koja su deo veće slike planetarnog podešavanja na vibracije Doba koje je ispred nas.

Aleksandar Imširagić

Aleksandar Imširagić je predsednik Međunarodne Asocijacije za Astrološka Istraživanja ISAR sa sedištem u Los Anđelesu i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu. Takođe, Aleksandar je i predstavnik Asocijacije za Sveobuhvatnu Energetsku Psihologiju – ACEP (Association for Comprehensive Energy Psychology) u Srbiji, gde vodi poseban edukativni program iz Energetske Psihologije. Pored Beograda, svoja predavanja i konsultacije Aleksandar svake godine drži širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Meksika, kao i u mnogim evropskim gradovima, Rusiji, Kini i Indiji. Autor je 16 astroloških knjiga i organizator je redovnih godišnjih međunarodnih astroloških konferencija u Beogradu od 2001. godine.