Carregando Eventos

« Todos Eventos

  • Este evento já passou.

Venerina poruka za 2021. godinu

Speaker: Ivana Šaljić

Serbia

março 20 @ 8:00 pm - 9:30 pm CET

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Venerina poruka za 2021. godinu
Date and Time
Sat, Mar 20, 2021 08:00 PM - 09:30 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD
We do not provide recordings of the webinars. If you want to have access to the recordings, you need to become an ISAR member and for just $59 for the one year you’ll have free access to all the webinars in the following year together with all the recordings. More than that - you’ll have free access to ISAR’s Astro Library with hundreds of other webinar recordings and audio lectures!

Vreme u kojem se nalazimo je zanimljivo po mnogo čemu i svako može primetiti na šta ga ono proziva. Ono što je svima zajedničko, jeste poziv Venere da izbalansiramo i pomirimo suprotnosti u sebi, koje se uvek ogledaju u jednom, ličnom odnosu.

Na ovom predavanju saznaćete koja je glavna Venerina poruka za 2021. godinu.

Ako znamo da je Venera faktor spajanja i ona koja povezuje dvoje ljudi, dve različite stvari, onda je ona ključ u rešavanju ovog ovog vremena. Kakvo je to vreme? Ono koje će nam predočiti sećanje osnovne različitosti koje se manifestuju u našem odnosu. Ovo je sećanje koje se proziva u energiji koja navire i zove nas da je prepoznamo i okrenemo u drugom smeru.

Za Veneru je važno da ovlada energijom i da uđe u svoju opozitnu stranu jer rad sa energijom je uvek rad sa našim telom. To znači da nam nije potrebna druga osoba da bi rešili zaostale nesuglasice, jer su sve zabeležene u nama samima.

Ivana Šaljić

Ivana Šaljić se astrologijom bavi od 2006. godine, kada je svoje učenje otpočela na astrološkom insitutu Johannes Kepler. Na devetoj međunarodnoj astrološkoj konferenciji "Astrološko putovanje" dobitnik je nagrade za najboljeg studenta instituta. Takođe, 2010. godine dobija ISAR stipendiju za dalje usavršavanje u oblastima Hermetične astrologije. Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, astrohealing-a, prognostike i sinastrije. U radu sa klijentima je razvila i svoj poseban pristup u program konsultacija “Venus Balance” koje omogućavaju osobi da dovede svoje odnose u skladno stanje unoseći balans u svoje polje odnosa koje je strukturisano u polju Venerine čakre. E-mail: [email protected] Telefon: 011.267.31.92, 064.387.222.4