Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Kad fiksne zvezde dodiruju planete

Speaker: Dubravka Oberžan

Slovenia

sobota, 14 marca, 2020 @ 8:00 pop - 9:30 pop CET

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Kad fiksne zvezde dodiruju planete
Date and Time
Sat, Mar 14, 2020 08:00 PM - 09:30 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD

Fiksne zvezde su svetlost koja dolazi iz nivoa dubokog nesvesnog; to su osobine naših predaka, naše genetsko nasleđe. One predstavljaju primarno tkanje naše sudbine, pohranjeno u dubokom nesvesnom našeg kolektivnog bića, i najdublje nesvesno u nama.

Za svaku konstelaciju vezuje se određeni mit kojim smo primarno definisani i to predstavlja temelj na kojem se zasniva razumevanje astrologije.

Dubravka Oberžan

Međunarodno sertifikovani profesionalni astrolog, diplomirani astrolog i astroterapeut, sertifikovani konsultant energetske astrologije i sertifikovani Intuitive and Success Coach. Astrologijom se profesionalno bavi od 2014. godine iako po njenim rečima, astrologija živi u njoj vekovima. Član je ISAR od 2018. godine. Specijalno se je posvetila Energetskoj astrologiji i astroHealingu, karmičkoj astrologiji i izučavanju fiksnih zvezda u astrologiji, što je bila i tema njenog diplomskog rada. Astrološku praksu, astrološke konsultacije, energetske i astroHealing konsultacije drži u Sloveniji i u široj regiji na slovenačkom, engleskom i srpskom / hrvatskom jeziku.