Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

OBROJSTNI MRKI

Speaker: Ema KURENT

Slovenia

Aralık 7 @ 8:00 pm - 9:30 pm CET

Fee: $14.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
OBROJSTNI MRKI
Date and Time
Wed, Dec 7, 2022 07:00 PM - 08:00 PM CET
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

Obrojstni mrki so starodavna, a danes malo poznana in slabo raziskana tehnika, ki nam omogoča globlji vpogled v rojstni potencial natusa kot zgolj rojstna karta sama. Predstavljajo spremljevalne, toda tudi nadrejene vplive. Upoštevamo lahko mrke pred rojstvom natusa ali po njem. Povezave planetov in točk natalne karte s kartami obrojstnih mrkov nam dajo zanimive informacije glede vitalne moči teh planetov in točk, ki se lahko izražajo kot zelo močni ali ‘usodni’ vplivi.

Ema KURENT

Ema Kurent (DFAstrolS, QHP, CMA, ISAR CAP) je prof. angleščine in nemščine ter astrologinja. Deluje kot svetovalka, učiteljica, pisateljica, raziskovalka in založnica. Vodi mednarodno šolo Astrološka akademija Stella (ISAR - affiliated) in je avtorica knjig Sonce in Luna (1998, 2008), Lunin vodnik (letna publikacija od 2005), Horarna astrologija (2015), Horary Astrology (2019), Daily Moon (2021 in 2022) in 9 študijskih učbenikov. Članke objavlja v revijah The Mountain Astrologer, ISAR Journal, NCGR Newsletter and Special Edition/s, Midheaven Magazine, The Astrological Journal itd. Predavala je v Sloveniji, Angliji, na Poljskem, v ZDA, Južni Afriki, Indiji in Srbiji. www.emakurent.com, www.astroakademija.si.