ISAR StarClub Webinars

EVOLUTIVNA ASTROLOGIJA – PUT UZDIZANJA DUŠE KROZ TALASE SVESTI

Speaker: Svetlana Janković Mijajlović / Serbia


$14.99


Razumevanjem razvojnog procesa ili principa kontinuiteta duše dolazimo do spoznaje same mehanike Univerzuma. Svaki pojedinac dobija savršenu kartu za sebe uklapajući se kao zupčanik koji deluje na ostale a čije je dejstvo uslovljeno pokretanjem prethodnih. U kojoj meri je uslovljenost suprotstavljena slobodnoj volji pojedinca, imajući na umu savršenstvo sklada prirode ili Božansku harmoniju energetskog polja ljudske svesti?

Model Evolutivne astrologije prati tokove slobodne volje prihvatajući postojanje okvira karme ili sudbine. Princip slobodne volje sadržan je u odabiru reagovanja na okolnosti koje su uslovljene prethodnim zaslugama ili karmom. Odabranom reakcijom pokrenut je ciklus kojim vlada Zakon karme a ta reakcija ujedno postaje i alat za izmenu sudbine ili okončanja samog ciklusa. Biti u kontaktu sa svojom Dušom, znači osvestiti snagu unutrašnjeg, stabilnog izvora svetlosti tj. Sunca. Tragom svetlosnih talasa Duša se uspinje stapajući se sa Božanskom jednotom obogaćena novim iskustvom i spoznajama.

Speaker Bio

Svetlana Janković Mijajlović


Svetlana Mijajlović je sertifikovani profesionalni Astrolog. Edukaciju započela 2005. godine na Institutu Johannes Kepler gde stiče diplomu Astrolog istraživač. Aktivno se bavi pisanjem članaka i edukacijom kao član i jedan od osnivača Astrobalans grupe. Jedan je od voditelja serijala Astrološki susreti čiji je cilj promovisanje vrednosti profesionalne astrologije. Sertifikat za internacionalnog astrologa ISAR CAP stiče 2022. godine. Posebnu inspiraciju i nadahnuće pronalazi izučavajući pravac Evolutivne astrologije koja ukazuje na razvojni put duše. Smatra da Astrologija otkriva nove horizonte a astrolog prevodi jezik simbola pružajući podršku klijentu na putu do susreta sa svojom istinskom prirodom.

00
00
00
00

詳細資料

主題: EVOLUTIVNA ASTROLOGIJA – PUT UZDIZANJA DUŠE KROZ TALASE SVESTI
開始時間: 星期六, 6 月 17, 2023 20:00
分類: StarClub Serbian
會議長度: 1 hour 30 minutes
目前時區: Europe/Belgrade

備註:倒數計時所顯示的時間是依據你的本地時區顯示。