ISAR StarClub Webinars

KODOVI FIKSNIH ZVEZDA

Speaker: Aleksandar IMŠIRAGIĆ / Serbia


$14.99


Fiksne zvezde predstavljaju istinske Stubove Sudbine duše. Ipak, njihov broj na nebu je ogroman i da bismo otkrili koja od svih zvezda je ključna za našu sudbinu moramo poznavati posebne kodove po kojima se zvezde aktiviraju u našoj karti.

Sve zvezde su grupisane u 88 sazvežđa, te odatle nose svoje primarne poruke. Takođe, svaka zvezda upravlja određenom planetom ili više njih, a preko određenih kuća natalnog horoskopa one bivaju aktivirane u životu natusa.

Na ovom predavanju ćemo upoznati kodove na osnovu kojih otkrivamo upliv zvezda sa kojima smo sudbinski povezani.

Speaker Bio

Aleksandar IMŠIRAGIĆ


Aleksandar Imširagić je predsednik Međunarodne Asocijacije za Astrološka Istraživanja ISAR sa sedištem u Los Anđelesu i direktor Instituta za Astrološka istraživanja i Edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu.

Astrologijom se bavi od 1986. godine, a danas ima razvijenu astrološku školu s redovnim programom u okviru Kepler Instituta u Beogradu, kao i veoma snažno razvijenu dopisnu skolu, čiji diplomirani studenti danas predstavljaju jedne od najbolje edukovanih astrologa.

Takođe, Aleksandar je i predstavnik Asocijacije za Sveobuhvatnu Energetsku Psihologiju – ACEP (Association for Comprehensive Energy Psychology) u Srbiji, gde vodi poseban edukativni program iz Energetske Psihologije.

Pored Beograda, svoja predavanja i konsultacije Aleksandar svake godine drži širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Meksika, kao i u mnogim evropskim gradovima, Rusiji, Kini i Indiji.

Autor je 18 astroloških knjiga od kojih su mnoge prevedene i objavljene na engleskom, ruskom i turskom jeziku.

00
00
00
00

詳細資料

主題: KODOVI FIKSNIH ZVEZDA
開始時間: 星期三, 6 月 7, 2023 19:00
分類: StarClub Slovenia
會議長度: 1 hour 30 minutes
目前時區: Europe/Belgrade

備註:倒數計時所顯示的時間是依據你的本地時區顯示。