ISAR StarClub Webinars

Kvadrat iz ugla duplog trigona

Speaker: Lea Vlk / Serbia


$14.99


Na ovom predavanju  predstaviću kvadrat iz ugla duplog trigona.

Kroz svoje iskustvo od preko 10 godina učenja Astrologije, naučila sam i u praksi sa svojim klijentima videla da često jako teški aspekti upravo donose najsjajnije rezultate. Planete u znaku pada ili na kritičnom stepenu mogu biti anareta ali mogu biti i super jako gorivo za lansiranje najlepse životne priče.

Dajte sebi šansu a jos važnije, dajte svojim klijentima mogućnost šire slike i boljih mogućnosti. Izrazito je bitno da kao profesionalni astrolozi radite na sebi i širenju ne samo pozitivnih afirmacija nego i duboke vere da je kvadrat ništa drugo nego dupli trigon.

Vaša je odgovornost ako ste Astrologiju izabrali kao svoj poziv da radite na svojoj svesti a ne zastrašivanju svojih klijenata i prijatelja. Na svom primeru pokazaću vam kako je astrologija promenila moj život na bolje ali ću vam dati i savet kako da to i sami uradite.

Speaker Bio

Lea Vlk


Rodjena sam 1994. u Beogradu. Živim ono što učim i verujem da to zaslužuju svi. Kao najmladji student Kepler Instituta do danas i dalje učim ali i podučavam iz oblasti natalne Astrologije, a moja omiljena oblast je Birthday Coaching.

Trenutno živim u gradu Andjela gde usavršavam svoje tehnike i spiritualna znanja.

Preko 10 godina iskustva u radu sa klijentima. Specijalni Rak / Devica sa Mesecom u znaku Jarca.

00
days
00
hours
00
minutes
00
seconds

Details

Topic: Kvadrat iz ugla duplog trigona
Start: Saturday, Jul 15, 2023 20:00
Category: StarClub Serbian
Duration: 1 hour 30 minutes
Current Timezone: Europe/Belgrade

Note: Countdown time is shown based on your local timezone.