ISAR StarClub Webinars

Venerin ples u 2023. godini

Speaker: Ivana Šaljić / Serbia


$14.99


Mi unosimo svest i pravimo izbor, ako smo tako odlučili. Na ovaj način izmenićemo razne zapise i izdići se iznad toka inercije.

Živeti po Veneri, znači ovladati umećem Šta nam poručuje Venera u toku 2023. godine?

Koje su to glavne poruke?

Na koji način ih možemo primeniti i šta dobijamo ako živimo po Venerinim principima?

Iz Venerinog ugla, godina je naglašenih energija, koja počinje i završava se njenim aspektima sa Plutonom, koji uvek govori o dubokim energijama koju Venera nosi u sebi, ali i o jasnoj slici kolika je potreba promene. Već na početku godine imamo ulazak Venere u Vodoliju koja govori o tome da energija služi kako bi se izmenila i da samo od nas to zavisi. Sredina godine je obeležena njenim retrogradnim hodom u znaku Lava, gde nas poziva na otkrivanje svoje autentičnosti.

U svakom znaku Venera ima svoju priču i njen ples kroz njih nas vodi do

uvida na koji način možemo iskoristiti svoj potencijal. On se uvek ogleda u energiji, emociji, odnosima i materijalizaciji.

ispunjenja svojih želja

Speaker Bio

Ivana Šaljić


Ivana Šaljić se astrologijom bavi od 2006. godine, kada je svoje učenje otpočela na astrološkom insitutu Johannes Kepler. Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent i predavač na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, astrohealing-a, prognostike i sinastrije. U radu sa klijentima je razvila i svoj poseban program konsultacija “Venus Balance” koje omogućavaju osobi da dovede svoje odnose u skladno stanje, unoseći balans u svoje polje odnosa, koje je strukturisano u polju Venerine čakre. Ivana je i autorka knjige “Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske astrologije” , “Venerine inicijacije 2022” i “Venerine inicijacije 2023”.

00
days
00
hours
00
minutes
00
seconds

Details

Topic: Venerin ples u 2023. godini
Start: Saturday, Mar 18, 2023 08:00 PM
Category: StarClub Serbian
Duration: 1 hour 30 minutes
Current Timezone: Europe/Belgrade

Note: Countdown time is shown based on your local timezone.