Loading Events

« All Events

Planetarni čvorovi- prilike za balansiranje kolektivne karme (2020-2030)

Speaker: Tina Garofani

Serbia

June 19 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $9.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $59/Year
Register for a Webinar
Planetarni čvorovi- prilike za balansiranje kolektivne karme (2020-2030)
Date and Time
Sat, Jun 19, 2021 08:00 PM - 09:30 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
Price: 9.99 USD
We do not provide recordings of the webinars. If you want to have access to the recordings, you need to become an ISAR member and for just $59 for the one year you’ll have free access to all the webinars in the following year together with all the recordings. More than that - you’ll have free access to ISAR’s Astro Library with hundreds of other webinar recordings and audio lectures!

Konjunkcija Saturna u Plutona u znaku Jarac početkom 2020. godine označila je početak dekonstrukcije sistema organizacije društva kakvog poznajemo. Ova konjunkcija se odigrala u neposrednoj blizini Saturnovog južnog čvora, što je nedvosmisleno ukazalo na potrebu raskrštanja sa paternalističkom tradicijom i pročišćenjem kolektivne karme nastale usled hijerarhijskog pristupa u organizovanju društva i prenaglašene potrebe za materijalnim uspehom i sticanjem statusa. Usled toga, svedočili smo neudobne događaje na nivou kolektiva, povećanje stepena staha i nesigurnosti i sve očiglednije represivne tendencije autoriteta koji osećaju svoj kraj. Sa konjunkcijom Saturna i Jupitera u Vodoliji i prelaskom ove konjunkcije iz zemljanog u vazdušni element, otvara se prilika za stvaranjem drugačijeg, ravnopravnijeg,  inteligentnijeg i duhovnijeg društva. U narednoj deceniji postavljamo temelje za novu budućnost. Dok smo u tom procesu, važno je da budemo svesni prilika za balansiranje kolektivne karme opisane planetarnim čvorovima, kako ne bismo, kao društvo, išli u ekstreme određenih arhetipova i stvarali novu karmu.

Tina Garofani

Tina Garofani je rođena u Beogradu 1975. godine. Završila je filološki fakultet u Beogradu i pored srpskog govori još engleski, španski i francuski jezik. Više od decenije je radila na menadžerskoj poziciji u korporativnom miljeu. Formalno astrološko obrazovanje stekla je u Johannes Kepler institutu u Beogradu. Već nekoliko godina je član međunaradnog udruženja astrologa ISAR, a u martu 2019. je položila međunarodni ISARov ispit za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Iste godine je dobila i sertifikat Energetskog Psihologa na institutu Johannes Kepler i kompletirala jednogodišnju edukaciju iz karmičke astrologije kod profesora Aleksandra Imširagića. Aktivno radi sa klijentima kako u oblasti astrologije, tako i u oblasti energetske psihologije. Astrološka specijalnost: astrologija odnosa, karmička astrologija, astrokartografija, elekciona astrologija, energetska psihologija (određivanje životinjskih vodiča). Website: www.kreativnaastrologija.com Email: [email protected] Facebook: Tina Garofani Instagram: @tinagarofani