Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PLANETARNI OKIDAČI ZA ULAZAK U BRAK – ELEKCIJA ZA TRENUTAK VJENČANJA

Speaker: Jelena Djurdjan

Croatia

May 14 @ 8:00 pm - 9:30 pm CEST

Fee: $14.99 or get it for FREE if you are ISAR Member Become ISAR Member for $75/Year
Register for a Webinar
PLANETARNI OKUDAČI ZA ULAZAK U BRAK – ELEKCIJA ZA TRENUTAK VJENČANJA
Date and Time
Sat, May 14, 2022 08:00 PM - 09:00 PM CEST
First Name
Last Name
Email
Paypal     Authorize.net
By purchasing this webinar for $14.99 you must be present at the time of the webinar to participate. You will not be able to receive a recording.

To receive a recording you need to join ISAR and get all the benefits of ISAR membership. To join, go to https://isarastrology.org/membership/
Price: 14.99 USD

Trenutak ulaska u brak mnogima predstavlja jedan od najvažnijih dana u životu. Osim važnosti s emotivne strane, to je često početak novog poglavlja i može aktivirati razne promijene i u drugim područjima života, kao što je novi dom, posao, osnivanje obitelji ili preseljenje u drugu zemlju.

Trenutak vjenčanja je svakako važan, jer uvelike oslikava sam brak i njegov daljnji razvoj u vremenu, odnosno njegovu sudbinu.

Zato je vrlo važno odabrati pravi trenutak u vremenu koji će naglasiti povoljne predispozicije oba partnera, a ublažiti natalne izazove.

Elekciona astrologija se upravo bavi određivanjem pravog trenutka da se nešto započne.

Predstavlja našu intervenciju, konstruiranje horoskopa, kojim utičemo na sudbinski tok dešavanja i mijenjamo inerciju koju čovjek nosi u sebi, a koja je definirana natalnim horoskopom, progresijama i tranzitima.

U ovom predavanju ću razmotriti elekciju za trenutak vjenčanja kroz konkretne primjere – od osnovnih pravila za ovakvu vrstu elekcije, do opisa koraka koji prethode tome, kao što su astrologija odnosa i neke prediktivne tehnike, do samih primjera horoskopa za trenutak vjenčanja.

Jelena Djurdjan

Jelena Đurđan je iz Zagreba, Hrvatske. Astrologijom se bavi 20 godina. Nakon dugogodišnje samo-edukacije, diplomirala je astrologiju 2021. na Institutu Johannes Kepler u Beogradu. ISAR-ov je Globalni Direktor za Hrvatsku od rujna 2021. godine. Ima dugogodišnju konzultantsku praksu i redovno radi s klijentima. Njena glavna područja interesa su Natalna astrologija s prediktivnim tehnikama, Astrologija odnosa, kao i Elekciona i Karmička astrologija. Dok je ranije voljela muziku i ima obrazovanje iz klasične muzike (violina), s vremenom ju više privlače druga područja osobnog razvoja, meditacije, tehnika disanja i prirodnog liječenja, koje prakticira i čega je instruktor preko 20 godina. Astrologija i meditacija su njene dvije strasti koje se odlično nadopunjuju, kako u njenom osobnom radu, tako i u radu s klijentima. Uvijek je otvorena za daljnje učenje i razvoj znanja ove izuzetne znanosti.